Bedrijfsprofiel

Over Vanhoutte Machinery

Anno 1962 startte G.Vanhoutte een landbouwmechanisatiebedrijf in Ledegem. Reeds van in de beginjaren verdelen we tractoren van het merk Deutz-Fahr, en het hoeft dan ook niet te verwonderen dat heel wat klanten in de streek de kwaliteit van deze Duitse trekker ontdekten en deze nog steeds weten te waarderen.

In 1998 kwam zoon Jan in de zaak en bouwde deze verder uit tot een florerend mechanisatiebedrijf, waarbij gekende merken als Record, Kverneland en Steeno hun intrede in het gamma deden.

Om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn werd in 2018, in de onmiddellijke nabijheid van het voormalig bedrijf, een nieuw pand in gebruik genomen. De extra capaciteit zorgde ervoor, dat we een ruimer gamma machines kunnen aanbieden en onderhouden. Zo voegden we machines van de merken Volvo Industrial Equipment, Husqvarna en Dibo aan ons gamma toe, waarvoor we, net als alle andere producten uit onze range, uitgebreide service geven. Bovendien richtten we naast onze toonbank een shop in, waar klanten zelf diverse onderdelen voor tractoren en machines, maar ook werkplaatsinrichting, kledij en handwerktuigen kunnen vinden.

In een wereld, die constant evolueert, staat service aan hoog belaste machines als tractoren, werktuigen en grondverzetmachines centraal. In ons modern ingericht atelier, dat over de meest vooruitstrevende werktuigen beschikt, bieden wij alle machines uit ons productgamma de nodige ondersteuning. Moet de machine ter plaatse hersteld worden, dan staan onze volledig uitgeruste servicewagens ter beschikking om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

 

Wenst u verdere inlichtingen over ons bedrijf en zijn diensten? Neem dan steeds vrijblijvend contact met ons op, we staan u graag te woord in uw zoektocht naar de juiste machine!

Volg ons op sociale media

Contacteer ons

Heb je een vraag over ons aanbod? Stuur ons een berichtje